Rusija će razmatrati oduzimanje dozvola za rad Dojče velea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija će razmatrati oduzimanje dozvola za rad Dojče velea!

Pozivali na neodobrene proteste!

Ruski parlament će zatražiti od Ministarstva spoljnih poslova da razmotri oduzimanje dozvole za rad saradnicima nemačkog Dojče velea u toj zemlji, zbog kršenja ruskih zakona, prenose ruski mediji.

Poslanik Vasilij Piskarjev je rekao da je parlamerntarna istraga otkrila slučajeve u kojima je Dojče vele pozivao ruske građane da prisustvuju neodobrenom protestu u Moskvi koji je održan ovog leta.

- U izveštajima tih medija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkrili smo delove kojima se opravdava ekstremizam - rekao je ruski poslanik, a prenosi TAS S.

Za sada nije objavljen odgovor tog nemačkog medija, prenosi Rojters.

Piskarjev je najavio da će parlamentarna istraga razmatrati i da li su britanski BBC i Radio Slobodna Evropa, koju finansira SAD, prekršili ruski izborni zakon.

Ovo su NAJMOĆNIJE FOTOGRAFIJE koje su ikada napravljene, a iza svake se krije POSEBNA PRIČA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.