Rusija: Seljak ukrao pontonski most!?

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Seljak ukrao pontonski most!?

Jedan ruski seljak iz Orenburške oblasti osuđen je na 180 sati društveno korisnog rada nakon što je ukrao pontonski most!

"U izveštaju istražitelja stoji da je 55-godišnji muškarac odlučio da rastavi i reciklira most koji povezuje selo Belošapka sa područjem na kome se nalaze pašnjaci za njihovu stoku", rekao je portparol regionalnog tužioca.

Ipak, osuđeni muškarac nije sam izveo ovu komplikovanu akciju. U rastavljanju mosta mu je pomagalo nekoliko osoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a za "posao" su im bila potrebna dva dana. Za reciklirani metal dobili su 1.306 dolara.

Da ovakve neverovatne stvari nisu specifične samo za Rusiju svedoči i slučaj kada je u Novom Sadu ukradena čitava toplana!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.