Rusija: Pristup društveno važnim sajtovima besplatan od 1. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Pristup društveno važnim sajtovima besplatan od 1. marta

Pristup ruskim portalima javnih usluga i svim sajtovima savezne i regionalne vlade biće besplatan od 1. marta 2020. godine, saopštila je pres služba ruskog Ministarstva za digitalni razvoj, komunikacije i masovne medije izveštavajući o rezultatima sednice kojoj je prisustvovao vršilac dužnosti ministra komunikacija Konstantin Noskov.

Iz Ministarstva su objasnili da promet sa ovih veb lokacija neće biti uključen u račun za Internet za korisnike i da će moći da im pristupe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa nultim saldom, preneo je TASS.

Ovo je prvi korak ka implementaciji Pristupačnog Internet projekta koji je predložio ruski predsednik Vladimir Putin u svom obraćanju Federalnom parlamentu, navelo je Ministarstvo.

U svom obraćanju ruskom parlamentu 15. januara predsednik Rusije predložio je sprovođenje projekta Pristupačni Internet koji treba da obezbedi slobodan pristup ruskim građanima društveno značajnim Internet resursima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pristup društveno važnim sajtovima besplatan od 1. marta

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2020

Pristup ruskim portalima javnih usluga i svim sajtovima savezne i regionalne vlade biće besplatan od 1. marta 2020. godine, saopštila je pres služba ruskog Ministarstva za digitalni razvoj, komunikacije i masovne medije izvještavajući o rezultatima sjednice kojoj je prisustvovao vršilac dužnosti...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.