Rusi zatvorili tri prelaza sa UKR

Izvor: B92, 11.Jul.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi zatvorili tri prelaza sa UKR

Moskva -- Rusija je zatvorila tri velika granična prelaza zbog teških oružanih sukoba na ukrajinskoj strani, rekli su ruski zvaničnici.

Portparol federalnih bezbednosnih snaga u Rostovu Vasilij Malajev rekao je da su tri prelaza istočno od Donjecka privremeno zatvorena sinoć zbog sukoba na drugoj strani, prenele su ruske agencije.

Malajev je rekao za RIA Novosti da su službenici carine evakuisani sa graničnih prelaza dok je granična policija ostala na svojim položajima.

Ukrajina navodi da je povratila kontrolu nad jednim od graničnih prelaza koji su kontrolisali proruski pobunjenici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rusija zatvorila tri granična prelaza sa Ukrajinom

Izvor: Blic, 11.Jul.2014

Rusija je zatvorila tri velika granična prelaza zbog teskih oružanih sukoba na ukrajinskoj strani, rekli su ruski zvaničnici...Portparol federalnih bezbednosnih snaga u Rostovu Vasilij Malajev rekao je da su tri prelaza istočno od Donjecka privremeno zatvorena sinoć zbog sukoba na drugoj strani,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.