Rusi zadaju žestoke udarce: Ukrajinci sprečeni? Na stotine ubijenih vojnika, uništeni tenkovi

Izvor: B92, 02.Okt.2022, 13:17

Rusi zadaju žestoke "udarce": Ukrajinci sprečeni? Na stotine ubijenih vojnika, uništeni tenkovi

Na brifingu Ministarstva odbrane Rusije saopšteno je da su ruske snage u pravcu Kupjanska, Harkovska oblast, uništile više od 100 ukrajinskih vojnika.

Kako su naveli, u napadima ruske avijacije u području Krasnog Limana poginulo je više od 200 ukrajinskih vojnika, dok je oko 320 povređeno.

"Kijevski režim je pokušao da krene u ofanzivu istovremeno iz pravca Nikolajeva, Andrejeva i Krivoj Rog", rečeno je.

Istakli su da je sprečena ofanziva Oružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga Ukrajine u oblasti Bruskinskog i Kostromke na potezu od Nikolajeva do Krivog Roga.

Uništena su 43 tenka i likvidirano više od 400 ukrajinskih vojnika

"Uništen lokator za navođenje ukrajinskog protivvazsušnih sistema S-300. Ruska vojska uništila je sedam skladišta ukrajinskog naoružanja u Harkovskoj, Nikolajevskoj i Zaporoškoj oblasti i DNR", navodi se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.