Rusi tvrde: Razneli smo komandno mesto Istoka

Izvor: B92, 03.Dec.2023, 15:31

Rusi tvrde: Razneli smo komandno mesto "Istoka"

Ruske snage pogodile su utvrđenja komandnog mesta vazdušne odbrane "Istok" u Dnjepru, saopštilo je danas rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo je napomenulo da su naneti kombinovani udari operativno-taktičke i vojne avijacije, bespilotnih letelica, raketnih snaga i artiljerije.

U saopštenju se dodaje da su pogođena i skladišta goriva u oblastima Mirgoroda, Poltavskoj oblasti i gradu Hmeljnicki, kao i arsenal municije u Mikolajevskoj oblasti, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ranije danas, stariji muškarac je poginuo tokom ruskog granatiranja Hersona, iz koga se ruska vojska povukla prošle godine, ali sada granatira grad sa svog položaja na istoku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.