Rusi napadnuti sa dva drona: Lokalizovan požar na Krimu VIDEO

Izvor: B92, 29.Apr.2023, 09:30

Rusi napadnuti sa dva drona: Lokalizovan požar na Krimu VIDEO

Mihail Razvožaev, ruski lider zauzetog Sevastopolja, javio je da gori rezervoar za gorivo u zalivu Kozača.

Požar je izazvao sinoćni napad dronom, objavio je na Telegramu.

"Na području Ulice braće Manganari u uvali Kozača gori rezervoar za gorivo. Preliminarni izveštaji pokazuju da je požar izazvao napad dve bespilotne letelice. Na licu mesta rade sve neophodne specijalne službe. požar je oko 1.000 kvadratnih metara", napisao je Razvožajev.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naveo da su u napadu izgorela četiri rezervoara, prenose RIA Novosti. Požar koji je izbio je praktično lokalizovan, neoštećeni rezervoari su zaštićeni od vatre i rashlađeni, rekao je Razvožajev.

Razvožajev navodi da u požaru nije bilo povređenih. Na mestu požara je 18 vatrogasnih jedinica i 60 spasilaca, a očekuje se dolazak vatrogasnog voza.

"Požar neće uticati na snabdevanje gorivom u Sevastopolju. Ove rezerve nisu korišćene za snabdevanje benzinskih pumpi gorivom", najavio je kasnije Razvožaev.

Okupacione vlasti Sevastopolja neće evakuisati stanovnike iz područja požara, javlja ruska državna novinska agencija TASS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.