Rus usmerio vozilo-bombu: Eksplozija spasila Ukrajince VIDEO

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 14:38

Rus usmerio vozilo-bombu: Eksplozija spasila Ukrajince VIDEO

Snažna eksplozija zabeležena je iz ruskog višenamenskog, amfibijskog, guseničarskog oklopnog vozila poznatog kao MT-LB

Snimak dronom nastao je u regionu Donjecka i živopisno je zabeležio incident samo nekoliko trenutaka pre i tokom eksplozije.

Šokantni događaj odigrao se u blizini Vodjanoea, ruski vojnik je hrabro iskočio iz MT-LB, nakon što ga je usmerio da putuje u pravom smeru. Pošto je vozilo natovareno eksplozivom, vojnik se brzo udaljio i otrčao u suprotnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravcu.

Međutim, misija MT-LB da prodre na položaje ukrajinskih trupa na tom lokalitetu nije uspela. Na putu, vozilo je prešlo preko nagazne mine.

Gotovo možete da predvidite haos koji se odvija. Eksplozija mine izazvala je istovremenu detonaciju svih eksploziva smeštenih u MT-LB.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.