Izvor: N1 televizija, 01.Dec.2021, 13:08

Rumunske NVO zatražile da se protiv Bokana pokrene krivični postupak

Grupa od desetak nevladinih organizacija rumunske nacionalne manjine i osam članova Nacionalnog saveta Rumuna zatražila je od predsednika i premijerke Srbije da javno osude izjavu reditelja Dragoslava Bokana televiziji Pink da su pripadnici tog naroda neprijatelji države i zatražili da se protiv njega pokrene krivični postupak.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumunska nacionalna manjina poručila Vučiću: Krivični postupak protiv Bokana, a ne izjave ljubavi

Izvor: Radio 021, 01.Dec.2021

Grupa od desetak nevladinih organizacija rumunske nacionalne manjine i osam članova Nacionalnog saveta Rumuna zatražila je od predsednika i premijerke da osude izjavu Dragoslava Bokana.

Nastavak na Radio 021...

Rumuni dokazuju da nisu neprijatelji, Unija Rumuna – zbog Tepić smo svi „meta“

Izvor: N1 televizija, 01.Dec.2021

Predstavnici rumunskih partija i organizacija zatražili su od javnog tužilaštva da pokrene krivični postupak protiv reditelja Dragoslava Bokana, koji je na televiziji Pink opozicionu političarku Mariniku Tepić nazvao nacionalnim neprijateljem zbog toga što je Rumunka. Ministarstvo za ljudska i...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.