Rumunija: Sneg i ledena kiša odložili letove

Izvor: B92, 19.Mar.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija: Sneg i ledena kiša odložili letove

Bukurešt -- Zbog snežnih padavina i ledene kiše u Rumuniji je danas odloženo na desetine letova, kao i polasci vozova.

Portparol aerodroma u Bukureštu je izjavio da je u jutarnjim satima odloženo 30 letova. Temperature u Rumuniji su se spustile na peti podeljak ispod nule.

Odloženi su i polasci vozova koji saobraćaju iz Bukurešta do crnomorske luke Konstanca i Krajove na jugu zemlje.

Meteorolozi su objavili upozorenje za Bukurešt i još sedam oblasti na jugu i istoku Rumunije zbog suznežice, snega i poledice, preneo je AP.

Snežne padavine su pogodile i Nemačku, Mađarsku i Britaniju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sneg prizemljio avione u Rumuniji, otkazani i polasci vozova

Izvor: BKTV News, 19.Mar.2018

Snežne padavine su pogodile i Nemačku, Mađarsku i Britaniju...Zbog snežnih padavina i ledene kiše u Rumuniji je danas odloženo na desetine letova, kao i polasci vozova...Bad weather has taken #Romania in its grip again, hampering road, rail and air traffic https://t.co/XG8EYZMdjd..Portparol aerodroma...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.