Rumunija: Na železnici stradalo troje radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2017, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumunija: Na železnici stradalo troje radnika

Rumunske vlasti saopštile su da su danas prilikom popravke pruge na mostu blizu grada Petrošani na zapadu zemlje stradala tri radnika kada se obrušilo kamenje i blato i zatrpalo ih.

Portparol lokalnog Inspektorata za vanredne situacije Klaudiju Ačim kazao je da je oko 20 spasilaca pokušalo da izbavi radnike, ali da su svi zatrpani, koji su imali između 52 i 63 godine, preminuli, prenosi AP.

Navodi se da su vlasti pokrenule istragu da li su prilikom popravke pruge poštovane bezbednosne procedure.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zemlja zatrpala radnike na pruzi, trojica stradala

Izvor: B92, 05.Nov.2017, 00:11

Rumunske vlasti saopštile su da su prilikom popravke pruge na mostu blizu grada Petrošani na zapadu zemlje stradala tri radnika...Oni su stradali kada se obrušilo kamenje i blato i zatrpalo ih...Portparol lokalnog Inspektorata za vanredne situacije Klaudiju Ačim kazao je da je oko 20 spasilaca pokušalo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.