Ruma: Viljamovka i čokolada za funkcionere

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Viljamovka i čokolada za funkcionere

Funkcioneri u Rumi su u martu ove godine ugovorili posao u vrednosti od nešto preko milion dinara za kafu, piće i sokove za potrebe opštine.

U ugovoru se precizira da je, između ostalog, reč i o nabavci alkoholnog pića, odnosno viskija, viljamovke, gorkog lista, vina i piva. Funkcioneri su smatrali da je neophodno i da ovaj ugovor obuhvati i nabavku slatkih i slanih proizvoda, odnosno čokolade i pereca.

Zanimljivo je i to da je ugovor, koji će važiti do kraja ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << sklopljen između opštine Ruma i DOO "Luki Komerc" iz Pećinaca. Direktor ove firme je Živorad Pantić, rođeni brat Milorada Pantića, koga je u avgustu Aleksandar Vučić postavio za poverenika opštinskog odbora SNS u Pećincima. "Luki Komerc" je po ugovoru sklopljenom u maju ove godine dobavljač i raznih prehrambenih proizvoda u vrednosti od 12,5 miliona dinara za rumsku Ustanovu za predškolsko obrazovanje "Proletarac".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.