Ruma: Građani zadovoljni rekonstuisanom Glavnom ulicom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2018, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruma: Građani zadovoljni rekonstuisanom Glavnom ulicom

Nakon svečanog puštanja u saobraćaj rekonstruisane Glavne ulice u Rumi, građani Rume, kao i učesnici u saobraćaju imaju samo reči hvale za novu gradsku saobraćajnicu, otvorenu 24. novembra, na dan Opštine Ruma.

Građani Rume su ponosni na novi izgled ulice, dok su vozači iskazali posebnu radost zbog novog asfalta kao i parking prostora.

Veliki kapitalni projekat je ugledao svetlost dana i vredeo je naporan, svakodnevni rad na terenu. Opština Ruma je i ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << puta obećano ispunila i pre planom predviđenog roka.

Na Dan Opštine Ruma, koji će svakako ostati u sećanju građana,  predsednik Opštine, Slađan Mančić je svečano presekao vrpcu i otvorio rekonstruisanu Glavnu ulicu u Rumu. Sredstva koja su uložena u ono što danas građanima Rume olakšava život, svakako su opravdana.

Nije na odmet da se podsetimo kako je centralno jezgro Rume izgledalo početkom ove godine. Ako to uporedimo sa današnjom slikom grada, onda je jasno zašto su građani Rume ponosni na svoj grad i lokalnu samoupravu koja im je to omogućila. Posebno na radost učesnika u saobraćaju, i svih koji prepoznaju zalaganja za bolji i kvalitetniji život u ovom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.