Rukovodstvo BNV na sastanku sa rukovodstvom opštine Priboj

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2023, 23:43

Rukovodstvo BNV na sastanku sa rukovodstvom opštine Priboj

Dana 14. 06. 2023. godine rukovodstvo Bošnjačkog nacionalnog vijeća, na čelu sa predsjednicom dr. Misalom Pramenković, održalo je sastanak sa predsjednikom Skupštine opštine Priboj gospodinom Borisom Mrdovićem, u maloj sali Doma kulture u Priboju. Sastanku su prisustvovali rukovodioci i predstavnici institucija, organa, ustanova i preduzeća koji djeluju u sklopu opštine Priboj. Na konkstruktivnom sastanku, iznijeti su stavovi, promišljanja i određenja rješenja problema, razgovaralo >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << se o položaju i statusu Bošnjaka na teritoriji opštine Priboj, o stanju u republičkim institucijama, kao i o uvođenju bosanskog jezika u službenu upotrebu opštine, te konstatovalo da je neophodno raditi da se nacionalna struktura Bošnjaka, kako na teritoriji lokalne samouprave, a posebno u republičkim instucijama, dovede do nivoa kako Ustav i zakoni ove zemlje propisuju. Delegaciju Vijeća, pored predsjednice dr. Misale Pramenković, činili su predsjednik Izvršnog odbora dr. Fuad Baćićanin, potpredsjednici dr. Jasmina Baltić Curić, dr. Mustafa Fetić i dr. Sead Šemsović, članovi Izvršnog odbora dr. Ahmed Bihorac i Denis Martinović, sekretar Samer Jusović i šef Kabineta Semir Madžgalj. The post Rukovodstvo BNV na sastanku sa rukovodstvom opštine Priboj appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Rukovodstvo BNV-a u Priboju – Zahtjeva se rješavanje problema Bošnjaka

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jun.2023, 12:31

Danas, 14. 06. 2023. godine članovi Predsjedničkog savjeta i Izvršnog odbora Bošnjačkog nacionalnog vijeća održali su zajedničku sjednicu u prostorijama Doma kulture u Priboju. Nakon sjednice, predsjednica BNV dr. Pramenković je održala konferenciju za medije i obavijestila javnost da su Predsjednički...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.