Rukovodilac Samsunga priznao odavanje tajni o aj pedu

Izvor: Blic, 16.Sep.2011, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukovodilac "Samsunga" priznao odavanje tajni o "aj pedu"

Suk Hvang-Jo, jedan od bivših zaposlenih u "Samsungu", dugogodišnjem snabdevaču "Epla", priznao je da je prenosio informacije o delovima za "Eplov" tablet uređaj - "aj ped" pre njegovog lansiranja na tržište, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Radi se o informacijama vezanim pre svega za ekran tog tableta.

Jedan od akcionara firme "Hjulit-Pakard" (HP) je, istovremeno, podneo kolektivnu tužbu protiv HP.

Tužba je pokrenuta protiv rukovodstva HP zbog varanja investitora kojima je krilo realnu situaciju vezanu za obustavljanje proizvodnje uredjaja pod operativnim sistemom - "veb OS" te kompanije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukovodilac Samsunga priznao odavanje tajni o Ipadu

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2011

VAŠINGTON - Suk Hvang-Jo (Hwang-Joo), jedan od bivših zaposlenih u "Samsungu", dugogodišnjem snabdjevaču "Epla", priznao je da je prenosio informacije o dijelovima za "Eplov" tablet uređaj - "aj ped" prije njegovog lansiranja na tržište, prenijeli su danas francuski elektronski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Rukovodilac Samsunga priznao odavanje tajni o Ipadu

Izvor: Capital.ba, 17.Sep.2011, 09:07

VAŠINGTON, Suk Hvang-Jo (Hwang-Joo), jedan od bivših zaposlenih u 'Samsungu', dugogodišnjem snabdjevaču 'Epla', priznao je da je prenosio informacije o dijelovima za 'Eplov' tablet uređaj - 'aj ped' prije njegovog lansiranja na tržište, prenijeli su juče francuski elektronski mediji. Radi se...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.