Rukometašice Srbije pobedile Mađarsku na turniru u Seulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Srbije pobedile Mađarsku na turniru u Seulu

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Mađarske 25:23 (13:10) u poslednjem kolu "Seul kupa" u Južnoj Koreji.

Izabranice Ljubomira Obradovića sa dve pobede i porazom zauzele su drugo mesto na turniru, iza Rusije, a ispred Mađarske i Južne Koreje.

Reprezentacija Srbije ostaje u Seulu do petka, kada se seli u Japan gde će u subotu od sedam sati igrati protiv Angole prvi meč na Svetskom prvenstvu u gradu Kumamoto.

Rivali Srbije na SP u grupi A biće još u Norveška, Slovenija, Kuba i Holandija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srbija pobedila Mađarsku za kraj "Seul kupa"

Izvor: RTS, 25.Nov.2019

Najbolje rukometašice Srbije savladale su reprezentaciju Mađarske 25:23 (13:10) u poslednjem kolu "Seul kupa" u Južnoj Koreji. . Izabranice selektora Ljubomira Obradovića odigrale su siguran meč, imale su prednost od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.