Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije poraženi od Norveške, bez šanse za polufinale EP

Rukometaši Srbije poraženi su u Zagrebu od Norveške rezultatom 27:32 (17:17)

U prvoj utakmici druge faze u grupi 1 na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, srpski rukometaši nisu uspjeli nastaviti solidnu igru iz prvog poluvremena koje je završeno nerješenim rezultatom.

Raspoloženi Norvežani su se na početku drugog dijela utakmice raspucali i serijom od 5:0 napravili prednost koja je okrenula utakmicu s sasvim drugom smijeru.

Tokom cijelog drugog poluvremana >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << izabranici Kristijana Bergea održavali su prednost i mirno priveli utakmicu kraju.

Najefikasniji strijelac kod Norvežana bio je Bjornsen sa osam golova, dok je u redovima reprezentacije Jovice Cvetkovića najviše pogodaka postigao Šešum (pet).

Ovim porazom Srbije je izgubila šansu da se nađe među četiri najbolje ekipe u zavšnici prvenstva starog kontinenta.

Narednu utakmicu reprezentacija Srbije igra u ponedjeljak  protiv Francuske.

U okviru grupe 1 večeras se sastaju domaćin Hrvatska i Bjelorusija od 20:30 časova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dva lica Srbije za povratak kući, Norvežani ipak prejaki za naše rukometaše!

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2018

Dva lica Srbije, previše grešaka, posle egala na poluvremenu, usledila katastrofa naših rukometaša!..Srpski rukometaši poraženi su od Norvežana u prvom meču druge faze Evropskog prvenstva rezultatom 32:27: (17:17)...Posle ujednačenog prvog poluvremena, Norvežani su otpor naših slomili u prvih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.