Izvor: Blic, 05.Jan.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije izgubili od Farskih ostrva

Rukometna reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Toršavnu selekciju Farskih Ostrva sa 33:28 (15:14). Izvinjavamo se zbog zabune i šoka. Naime, agencije su prenele vest o porazu, kao i brojni sajtovi, dok EHF još nije objavio zvanične rezultate.



Kako prenosi televizija Enter, do zabune je došlo zbog toga što su organizatori kvalifikacija agencijama prosledili pogrešne rezultate.

Srbija je savladala Farane i pre tri dana u Smederevu i to sa čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 23 gola razlike 47:24. Naredni meč srpski rukometaši će odigrati 16. januara u Izraelu, čiju će reprezentaciju ugostiti tri dana kasnije.

Najbolji tim iz Grupe u junu će u baražu igrati sa nekom od lošije plasiranih ekipa sa Evropskog prvenstva u Norveškoj, koje će se igrati od 17. do 27. januara. Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj održaće se od 16. januara do 1. februara 2009.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.