Rukomet: Vojvodini Super kup

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: Vojvodini Super kup

Novosadska Vojvodina savladala je Železničar 26:20 u finalu Super kupa Srbije u Mionici. Trener pobedničkog sastava, Boris Rojević, ovako je video duel za prvi trofej ove sezone.

"Zaslužena pobeda moje ekipe, rezultat je mogao biti i veći. Pružili smo šansu momcima sa manjom minutažom u završnici susreta. Imamo sjajnu ekipu momaka, vredno radimo na treninzima, rezultat toga su dobre partije na utakmicama. Ovo je njihova pobeda.

Najbolji igrač susreta bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << levi bek Novosađana Duško Čelica:

"Peti trofej za Vojvodinu u Super kupu, prvi za mene. Ne bih hteo da ostanem na jednom, ovo je tek prva stepenica ove sezone. Težićemo da dođemo do pehara u svim takmičenjima. Zahvalio bih se domaćinu na gostoprimstvu i sjajnoj organizaciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Železničar bez trofeja u Superkupu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2018

Priliku za prvi trofej u sezoni rukometaši Železničara iz Niša nisu uspeli da iskoriste pošto su pretrpeli šesti poraz u ovoj takmičarskoj godini. Bolja od niškog tima bila je aktuelni šampion Srbije Vojvodina, koja je drugi put bez problema savladala "Želju" (26:20) i uzela trofej u Superkupu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.