Rukomet: „Tigrice“ ciljaju i pehar Kupa

Izvor: Šumadija Press, 23.Maj.2015, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukomet: „Tigrice“ ciljaju i pehar Kupa

Aktuelni prvak Srbije, Radnički, domaćin je finalnog turnira Kupa Srbije za rukometašice, koji se održava u dvorani „Jezero“, danas i sutra.

– Uspeli smo da ostvarimo svoj prvi cilj i odbranimo titulu prvaka Srbije, a sada smo sve snage usmerili na jedini domaći trofej koji nam nedostaje. Ekipa je spremna, sve devojke su zdrave i orne za nadmetanje. Nedostajaće nam tri igračice iz jesenjeg dela prvenstva, ali ove koje budu izašle na teren imaju kvalitet i daće >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << sve od sebe da u nedelju podignemo pehar – kategoričan je Aleksandar Radosavljević, šef stručnog štaba.

Optimista je i kapiten Biljana Balać, ali iskusna igračica naglašava:

– Iako svi očekuju finale sa Jagodinom, idemo korak po korak i ne interesuje nas ko će da nam bude protivnik. To bi nam, možda, stvorilo dodatno opterećenje. Titulu smo osvojile i neka drugi razmišljaju o nama. Ono što mogu da obećam jeste da ćemo ostaviti srce na terenu u pokušaju da se domognemo i drugog trofeja. Iskoristila bih priliku da pozovem naše navijače da nas ponesu na putu do uspeha – poručuje Biljana Balać, najiskusnioja igračica i kapiten Radničkog.

U prvom polufinalnom meču, danas u 16,30 igraju Jagodina i Knjaz Miloš, a u drugom, u 19 sati, sastaju se Radnički i Naisa.

Finalni susret na programu je sutra, sa početkom u 18 sati.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.