„Ruke uvis… I udaj se za mene“ – Rusi i ekstremne prosidbe

Izvor: Danas, 14.Sep.2019, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ruke uvis… I udaj se za mene“ – Rusi i ekstremne prosidbe

BBCTrenutak kada počinje predstava – ekstremna prosidba Anastazija očekuje da će je dečko Sergej čekati kad njen avion bude sleteo na aerodrom u Sankt Peterburgu. Ali kad sleti, dobija poruku od njega u kojoj joj kaže da će je zbog nepredviđenih poslovnih obaveza pokupiti prijatelj. Za sada to nije ništa neobično. Kasnije, dok se Anastazija […] Članak „Ruke uvis… I udaj se za mene“ – Rusi i ekstremne prosidbe se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"Ruke uvis... I udaj se za mene“ - Rusi i ekstremne prosidbe

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Ekstremne prosidbe mogu da koštaju svega 700 rubalja (10,50 dolara), ali idu i do 60.000 rublja (900 dolara) za čitavu predstavu sa pripadnicima obezbeđenja...Anastazija očekuje da će je dečko Sergej čekati kad njen avion bude sleteo na aerodrom u Sankt Peterburgu...Ali kad sleti, dobija poruku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.