Ruinirao šefovu kacelariju

Izvor: Blic, 04.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruinirao šefovu kacelariju

Japanac razočaran time što je njegov poslodavac ignorisao njegov skroman poklon, ruinirao je šefovu kancelariju, piše danas tokijska štampa.

Pred sudom u Osaki pojavio se 31-godišnji muškarac koji je radio za jednu onlajn prodavnicu odeće i koji je predsedniku kompanije letos poklonio kutiju žele bombona, u znak zahvalnosti što ga je zaposlio, piše dnevnik "Asahi šimbun".

U Japanu je tradicija da se važnim poslovnim partnerima šalju pokloni u leto i u zimu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kad je zaposleni primetio da je šef poklonjenu kutiju ostavio neotvorenu ispod radnog stola, razbesneo se i šipkom uništio 22 kompjutera, navodi list. U incidentu niko nije povređen.

Okrivljeni se izjasnio krivim za nasilno ometanja posla, ali je dodao: "Voleo bih da je šef kompanije bio malo pažljiviji".

Tužilac je rekao da je poslodavac bio previše zauzet da otvori kutiju sa poklonom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.