Rudolf van Vin kuvao u hotelu Slavija: Nisam doktor da pomognem, ali kuvanjem pomažem

Izvor: Blic, 20.Maj.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudolf van Vin kuvao u hotelu Slavija: Nisam doktor da pomognem, ali kuvanjem pomažem

Popularni holandski kuvar i TV zvezda kanala „24 Kitchen“, Rudolf van Vin pripremao je večeru za evakuisane porodice u hotelu Slavija.

Sa kuvarima pomenutog hotela pripremio je oko 400 porcija sotea sa povrćem i pilećim mesom , a potom je sa najmlađima , koji su bili oduševljeni što vide svoju omiljenu zvezdu sa malih ekrana, pravio kolačiće u želji da ih zabavi i da im bar na trenutak skrene misli sa nesreće koja ih je zadesila.

- Nisam neko ko može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pomogne kao doktor. Ja kuvam i nadam se da sam barem na ovaj način malo pomogao onima kojima je to sada neophodno. Treba raditi ono što se najbolje ume pa makar to bio mali deo. To je isto kada osoba u tvojoj porodici ima neke probleme a ti ne znaš šta da mu kažeš . U tom trenutku je najvažnije da ga zagrliš, makar i bez reči. Zato sam ja kuvanjem i pripremanjem hrane pokazao da sam tu za ove ljude i dao svoj mali doprinos – kaže za "Blic" Rudolf van Vin.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rudolf spremao večeru za evakuisane Obrenovčane

Izvor: Mondo, 20.Maj.2014

Popularni holandski kuvar pripremao je u utorak večeru za evakuisane majke sa decom i strane spasioce smeštene u..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.