Izvor: Studio B, 10.Mar.2016, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika pet pitanja- pet odgovora

Rakovica, naselje i Ul. Luke Vojvodića 17A - gledalac se žali da JKP „Zelenilo Beograd" ne dolazi da održava šumicu koja se nalazi iza kuća na ovoj adresi. Takođe, kaže da ih je zvao da orežu grane drveća, ali su oni odbili.

Odgovor JKP „Zelenilo Beograd":

Trenutno se izvode radovi na čišćenju travnjaka svih površina koje se nalaze u okviru redovnog Programa održavanja JKP „Zelenilo-Beograd" i skladu sa tim izvršićemo i čišćenje predmetne lokacije.

Orezivanje se takođe vrši u skladu sa dinamikom poslova na održavnju zelenih površina, tako da je i orezivanje stabala koja građanin prijavljuje, u planu za naredni period.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubrika pet pitanja- pet odgovora

Izvor: Studio B, 10.Mar.2016

Novi Beograd, Ul. Džona Kenedija 11/21 - gledalac se žali na povećanu potrošnju vode, koja iznosi 17,6 kubika. Ne zna da li i komšije imaju povećanu potrošnju. ..Odgovor JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija":..Na mestu potrošnje u Ul. Džona Kenedija 11, kao potrošač JKP „Beogradski vodovod...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.