Izvor: Studio B, 07.Mar.2016, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika pet pitanja- pet odgovora

Ponovo se javila stalna gledateljka da kaže da u četvrtak (3.3) drugačije postavila pitanje u vezi sa đubrijerama u Brankovoj ulici i da je mislila na betonske posude sa metalnim uloškom, a ne na kante koje su postavljene na bandere.

Beokom servis redovno snima ovu rubriku pa smo dobro razumeli na koji mobilijar sugrađanka misli, jer je ranije često pominjala da u njih odlaže kućno smeće; primer sa nedostajućim korpicama na banderama pomenut je kao jedina promena broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << posuda za odlaganje smeća u Brankovoj ulici, nastala kao posledica vandalizma. 

Dakle, u lokalnom pogonu JKP „Gradska čistoća" ponovili su da su na toj strani ulice sve đubrijere na broju i da nije bili nikakvih promena. Naime, tako je i po planu rasporeda đubrijera, koji poštuje princip da se postavljaju na mestima veće frekvencije pešaka, pa su zato i postavljene na semaforu, kod škole i na stanici kod mosta.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.