Izvor: Studio B, 25.Jun.2015, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Ponovo se javila gledateljka iz naselja Mađarsko brdo u Barajevu i kaže da se fekalije, odnosno kanalizacija i dalje izlivaju i ništa nije promenjeno od vremena kada je ekipa StB bila na terenu i snimila problem. Kaže da sada po vrućini preti zaraza.

Od GO Barajevo dobili smo samo odgovor da je „kanalizacija u naselju Mađarsko brdo u nadležnosti Beogradskog vodovoda i kanalizacije i da je predstavnik BVK obećao da će ovaj problem biti rešen, kao i da odgovor na pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << kada će to biti učinjeno treba potražiti od odgovornih u Beogradskom vodovodu i kanalizaciji".

Odgovor smo i potražili u JKP BVK, gde su nam odgovorili:

- U pitanju je septička jama koja nije u sistemu održavanja JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija". Istu održava JKP „'20.oktobar" iz Barajeva, čiji su nadležni upoznati sa problemom.

Po zahtevu predsednika opštine Barajevo, naše Preduzeće angažovalo se na izradi projekta kojim bi se predmetna problematična septička jama „zaobišla", odnosno da se postojeća linija fekalne kanalizacije preveže na uličnu kanalizaciju koja se nalazi u centru Barajeva ispod Mađarskog brda i koja pripada na održavanje JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija," - kaže se u odgovoru rukovodioca Pogona kanalizacione mreže Beograd 2 JKP BVK.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.