Izvor: Studio B, 22.Maj.2015, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac sa Karaburme, Juhorska 33, kupio je stan u novogradnji, ali kaže da je u katastrofalnom stanju.

Gledalac kaže da svuda curi voda u kupatilu. Platio je u gotovini, a sada želi da mu se to popravi ili da raskine ugovor. Kaže da je problem što je nemoguće doći do investitora, koji je firma „ART-Vukotić", Juhorska 28, jer vlasnik živi u CG, a ovde ima, kaže, ili nesposobne zaposlene ili one koji nemaju jasan status.

Nije jasno iz javljanja gledaoca da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << li novosagrađena stambena zgrada ima građevinsku i upotrebnu dozvolu, iz čega bi sledilo da su stanovi u garantnom roku, u toku koga je investitor dužan da o sopstvenom trošku otkloni uočene nedostatke. U slučaju da investitor (bez obzira gde vlasnik investitorske firme stanuje) to ne uradi dobrovoljno i u skladu sa prethodnim, ostaje tužba nadležnom sudu kojem će se obratiti zbog uočenih nedostataka i nepoštovanja obaveza.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.