Izvor: Studio B, 22.Maj.2015, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka iz Barajeva kaže da stanovnici Lisovića čekaju na vodu 30 godina i da je pre tri godine započeta izgradnja vodovoda za ovaj deo opštine, ali je stalo i od tada ništa nije urađeno.

Gradska opština Barajevo gradila je vodovodnu mrežu dok je raspolagala tzv. kapitalnim budžetom. Nastavak izgradnje vodovodne mreže u Lisoviću je u nadležnosti Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Da bi se ubrzala procedura i Direkcija što pre uvrstila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << svoj program ovu mrežu Opština Barajevo preuzela je na sebe izradu projektne dokumentacije i u narednih 15-tak dana projekte i građevinsku dozvolu predaće Direkciji kako bi, eventualno, kroz izmenu svog programa radove započela još u toku ove godine, - kaže se u odgovoru GO Barajevo.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.