Izvor: Studio B, 10.Maj.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac kaže da naselje Jakovački ključ broji oko 500 kuća, od kojih su mnoge već legalizovane, nemaju vodu iz gradskog vodovoda iako na 100 m od naselja prolazi magistralni vodovod Progar-Boljevac. Pita kada će im se i kako uvesti voda?

Isti odgovor dobili smo od GO Surčin i od Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda JP u svom budžetu za 2015. godinu opredelila je sredstva za izgradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << primarne vodovodne mreže u naselju Ključ, a Gradska opština Surčin neophodne projekte na osnovu kojih trebaju da budu izvedeni radovi.

U toku je pribavljanje saglasnosti na projektnu dokumentaciju kako bi se izdala građevinska dozvola za izgradnju vodovodne mreže u naseljenom mestu Ključ nakon čega će Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda pokrenuti postupak javne nabavke za izbor izvođača radova.

Očekujemo da radovi krenu odmah po izboru izvođača radova, što bi trebalo biti početkom septembra.

Takođe, očekujemo da napred pomenuta mreža bude završena za najviše 60 dana od dana početka radova, nakon čega će JKP BVK krenuti u priključivanje domaćinstava na istu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.