Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Milorad živi na Dedinju, Ul. Malog Radojice broj 6A. Kaže da su bili primorani da uvedu uređaj za merenje grejanja po potrošnji. Od kada je to uvedeno, kako tvrdi, stanari ne dobijaju račune za grejanje (iako je video da se potrošnja redovno očitava).

Odgovor JKP „Beogradske elektrane":

U skladu sa Odlukom o snabdevanju toplotnom energijom u gradu Beogradu (čl. 47. i 48), JKP „Beogradske elektrane" modernizovale su toplotnu predajnu stanicu i u Ulici Malog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Radojice br. 6A. Preciznije, u sklopu modernizacije ugrađeno je i merilo količine toplotne energije (meri ukupnu potrošnju toplotne energije zgrade), koje je aktivirano novembra 2014. godine. Ovim se stekao uslov da se za objekat vrši merenje isporučene količine toplotne energije ovom objektu (stambena kuća), kao i svim zgrada u kojima je modernizovana toplotna predajna stanica.

S obzirom da vlasnik (prezime) objekta trenutno plaća uslugu grejanja prema zagrevanoj površini (shodno čl. 10. Odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga) da bi prešao na plaćanje prema isporučenoj toplotnoj energiji (shodno čl. 11. Odluke o načinu plaćanja komunalnih usluga) NEOPHODNO je da se obrati pisanim zahtevom JKP „Beogradske elektrane".

Kako je gospodin jedini korisnik toplotne energije na pomenutoj adresi (jedna kuća, jedna podstanica), prelazak sa jednog na drugi način plaćanja može da izvrši bez ikakvog problema.

Za dalje informacije i odgovore na pitanja g. Milorad može da se obrati na adresu OC Marketing i prodaja, Ulica Cara Dušana 141, Zemun, - glasi odgovor OC Marketing i prodaja JKP „Beogradske elektrane".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.