Izvor: Studio B, 24.Apr.2015, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Na uglu Kopitareve gradine i Đure Daničića postojala je rampa, koja je sprečavala ulazak vozila, a koju je nedavno sklonjena.

Ko je i zašto to uradio i da li rampa može da se vrati, jer vozila ugrožavaju bezbednost dece? - pita gledalac zabrinut za svoje unuče, koje ide u tamošnji vrtić „Mrvica".

Početkom meseca Beokom servisu bila je prijavljena navdedena situacija, a odgovor je dobijen od Komunalne inspekcija GO Stari grad i glasio je:

Kontrolom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << izvršenom 2. aprila .2015. godine utvrđeno je da je rampa na navedenoj lokaciji uklonjena na osnovu rešenja Sekretarijata za saobraćaj, koji je to učinio na osnovu prijave građana. Rampu su uklonili radnici vrtića „Mrvica".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.