Izvor: Studio B, 15.Apr.2015, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac prijavljuje da je pre 2-3 dana na autobuskom stajalištu „Banija" ispred Gradskog zavoda za javno zdravlje u Bulevaru despota Stefana postavljen kiosk koji predstavlja „pravo ruglo".

Vitomir kaže da je pre toga stajalište bilo čisto i sređeno, a gledalac ne zna da li polovni kiosk, koji i dalje ne radi, uopšte ima dozvolu. Pita ko je dozvolio da se tu postavi.

Od GO Stari grad dobili smo odgovor da je njihov komunalni inspektor pokrenuo postupak po službenoj dužnosti i pre dobijanja prijave (našeg sugrađanina tj. gledaoca). Doneto je rešenje o uklanjanju koje će biti sprovedeno kada za to budu ispunjeni zakonski uslovi i rokovi.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.