Izvor: Studio B, 09.Apr.2015, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka sa Novog Beograda kaže da na autobuskom stajalištu linija 611 i 711 („linije za DIS") preko puta Zmajeve pumpe nema nadstrešnice; stajalište je veoma prljavo, zapušteno i blatnjavo.

 

Za održavanje svih elemenata i objekata na državnom putu IA reda oznake A3 (autoputa Beograd - Šid) zadužen je upravljač puta JP „Putevi Srbije", u konkretnom slučaju i za čistoću i izgled zaštitnog pojasa puta. Postojeća stajališta na autoputu su nasleđena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a uspostavljanje novih ili uređenje postojećih nije moguće bez saglasnosti upravljača koji smatra da na autoputu uopšte ne treba da postoje stajališta javnog prevoza. U tom smislu će se Direkcija za javni prevoz obratiti upravljaču da se navedeno stajalište izmesti u neku od paralelnih sporednih saobraćajnica u zoni benzinske pumpe, - kaže se u odgovoru Direkcije za javni prevoz.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.