Izvor: Studio B, 24.Feb.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka iz Ulice Sare Bernar u Sremčici se žali da JKP „Gradska čistoća" ne šalje radnike da čiste ili peru ovu ulicu. Svetlana smatra da bi za „Čistoću" bilo dovoljno da dođu triput u toku jedne godine.

Dežurne kolege iz JKP „Gradska čistoća" saznali su od nadležnih da je Ulica Sare Bernar ove godine ušla u Program čišćenja JKP „Gradska čistoća". Ekipa „Čistoće" proverila na terenu i konstatovano je da je predmetna ulica čista, ali bi je trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << oprati. Takođe, konstatovano je da ima zatečenog smeća koje se nalazi po zelenim površinama i da te površine nisu na održavanju kod ovog komunalnog preduzeća. 

Upravnik nadležnog Pogona Čukarica JKP „Gradska čistoća" rekao je da će izaći u susret našoj gledateljki, pa će u dogledno vreme, i u zavisnosti od vremenskih uslova, ulica biti i oprana.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.