Izvor: Studio B, 24.Feb.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka sa Voždovca, naselja Medaković II se žali na stalno nepropisno parkirane automobile na dečijem igralištu i okolnim stazama u Ul. Radovana Simića Cige od broja 1 do 7.

Prijavu je Beokom servis odmah prosledio „Zelenom pauku" i nadamo se brzoj intervenciji na terenu.

Podsećamo da se za sve prijave nedozvoljenog parkiranja na zelenim površinama (igrališta, parkovi) sugrađani se za takve i slične prijave mogu direktno obratiti Beogradskom pozivnom centru, odnosno kol centru Beokom servisa na poznati besplatni br. tel. 08000/110011 (za fiksnu mrežu Telekoma) ili na br. tel. 011/30.90.007 (za mobilne i druge IP mreže).

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rubrika: "Pet pitanja pet odgovora"

Izvor: Studio B, 25.Feb.2015, 10:33

Gledateljka sa Novog Beograda, Ul. Antifašističke borbe (kod 1. petlje) se žali da radnici „Zelenila" ne dolaze i ne uređuju deo ispred velike zgrade od broja 39 do 59, a misli na zeleni pojas, živu odgradu i drveće koje se ne orezuje...JKP „Zelenilo-Beograd" bavi se održavanjem oko 3.000...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.