Izvor: Studio B, 30.Okt.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Zorica iz Zemuna žali se da u autobusu nije bilo grejanja...

Gledateljka se 22.10. oko 10 časova vozila linijom 45 od Ul. Rade Končara do Zemunske bolnice i u autobusu nije bilo grejanja, tako da je vozač morao da vozi polako, pošto se prednje staklo stalno maglilo, a imao je i „ćelave" gume. Putnicima je takođe bilo hladno. Gledateljka kaže da je reč o privatnom prevozniku „Beobus/Unakop" i pita da li se privatnim prevoznicima može naložiti uključivanje grejanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u vozilima javnog prevoza. 

Odgovor:

Direkcija za javni prevoz uputila je prevozniku „Beobus" primedbu putnice na rad sistema za grejanje sa nalogom da u najkraćem roku otklone uočenu nepravilnost. Odlukom o javnom linijskom prevozu putnika na teritoriji grada Beograda u članu 30. definisano je da vozila u zimskom periodu kada je spoljna temperatura ispod 10ºC moraju biti zagrejana. Svi prevoznici i vozači su dužni da se pridržavaju navedenog propisa, - kaže se u odgovoru Direkcije za javni prevoz

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.