Izvor: Studio B, 30.Okt.2014, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Radomir pita da li može da se postavi pešački prelaz ili semafor u Bulevaru oslobođenja na Voždovcu....

Voždovac, Bulevar oslobođenja 401a - gledalac kaže da je u ovoj ulici između broja 399 i 401 (strma ulica kod restorana „Mali vikend") sagrađen veliki broj kuća ali nema semafora ni pešačkog prelaza. Saobraćajnica je na desnoj strani, kojom pešaci dolaze do udaljenijeg prelaza, bez trotoara, pa pešači često pretrčavaju, a na ovoj lokaciji česte su i saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nesreće. Ima li šanse da se ovde postavi pešački prelaz ili semafor? 

Odgovor:

Od Sekretarijata za saobraćaj sledećeg dana dobili smo odgovor da će stručna ekipa ovog Sekretarijata izvršiti uvid u stanje saobraćajne signalizacije i druge saobraćajno-tehničke parametre na terenu.

U ponedeljak, 28.10. od Sekretarijata za saobraćaj dobili smo odgovor da je ovaj Sekretarijat uputio nalog JKP „Beograd put" za obeležavanje pešačkog prelaza na predmetnoj lokaciji i uređenje prilaza pešačkom prelazu, - kaže se u dodatnom odgovoru Sekretarijata za saobraćaj.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.