Izvor: Studio B, 12.Apr.2016, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika „Pet pitanja - pet odgovora"

Gledateljka iz Žarkova(83) živi sama i korisnik je usluge pomoć u kući; jednom nedeljno na 2 sata dolazi da joj pomogne žena preko agencije „Nana" sa kojom je ugovor sklopila opština Čukarica.

Gledateljka je čula da opština neće više produžavati ugovor. Gledateljki ova pomoć mnogo znači i plaši se da će ostati bez dragocene pomoći.

Dobili smo odgovor Informativne službe GO Čukarica

S obzirom na to da Opština trenutno nije u mogućnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da ovu vrstu usluge (pomoć u kući) produži, osnivanjem Volonterskog servisa Opštine trudićemo se da korisnicima izađemo u susret i pružimo pomoć u kuci angažovanjem volontera našeg Volonterskog servisa. Stručni tim Volonterskog servisa već u toku sutrašnjeg dana stupiće u kontakt sa građanima koji su se prijavili kako bi ih u što skorijem periodu obišli i utvrdili mogućnost pružanja usluga servisa.

Molimo građane koji su zainteresovani za ovu vrstu pomoći i brige da se jave Volonterskom servisu opštine Čukarica na br. tel. 3052 102 i 3052 290.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.