Izvor: Studio B, 29.Dec.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja-pet odgovora"

Gledalac iz Ul. knez-Mihailova broj 19 (Spasićev pasaž) kaže da duže vremena ima problema sa Telekomom; naime, svojevremeno je dopustio da se preko terase njegovog stana provuku kablovi.

Više puta se obraćao Telekomu da se to mesto uredi i majstori su dolazili ali ništa nisu uradili. Na kraju mu je rečeno da nađe privatnog majstora. 

Od nadležne službe preduzeća Telekom dobili smo generisan odgovor da su po pristizanju našeg elektronskog pisma problem prosledili >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nadležnoj Službi na proveru, i da će po rešenju njihov korisnik biti obavešten.

Podsećamo da preduzeće „Telekom Srbija" a.d. Beograd nije deo gradske uprave ni deo komunalnog sistema grada Beograda, pa je svaki odgovor koji dobijemo od njih znak njihove dobre volje i odraz poslovnosti.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.