Izvor: Studio B, 16.Dec.2015, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Ponovo se javila gledateljka koja je domaćica, a njen muž penzioner. Pita u kojoj su kategoriji domaćice, odnosno da li one nekom pripadaju i da li imaju pravo na neku novčanu nadoknadu.

Usluga i pravo koje se ostvaruje kroz delatnost Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu (GCSR), a koje se finansira iz budžeta Republike Srbije je novčana socijalna pomoć, dok se iz budžeta Grada Beograda finansiraju sledeće usluge i prava: jednokratna novčana pomoć i pomoć u kući. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Zahtev za ostvarivanje ovih prava podnosi se opštinskom centru GCSR Beograd - u slučaju gledateljke Milosave, to je odeljenje Voždovac, Admirala Vukovića 14, tel. 2461-644. Osim u opštinskom odeljenju GCSR Voždovac, spisak potrebne dokumentacije gledateljka može dobiti i od operatera „Beokom servisa" pozivanjem broja telefona: 0800 11 00 11(besplatan) ili 011 30 90 007 (za poziv sa mobilnih i drugih mreža).

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.