Izvor: Studio B, 26.Sep.2014, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Čukarica, Košutnjak - po rečima gledateljke Jelene, trim staza u Košutnjaku je u očajnom stanju. Kada će ponovo biti nasuta i uređena?

Od direktora Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije dobili smo odgovor da će u toku predstojećeg vikenda - i ukoliko vremenski uslovi budu povoljni - on i njegovi saradnici i ostali zaposleni posuti trim stazu, kako bi bila što bolja za sve korisnike. 

U svom odgovoru, direktor Zavoda kaže da je i sam uvideo sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << propuste u radu, u šta spada i stanje trim staze. Ako smo dobro razumeli dopis, akcenat njegovog delovanja bio na obavezama Zavoda, pa je proteklog vikenda propušten termin za obnavljanje staze, zato što je smeštaj poplavljenih iz Kladova ispao iznenadni prioritet.

Direktor se zato izvinjava svim korisnicima trim staze i ostalih blagodeti Košutnjaka u okviru ovog Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i obećava da će korisnike i zainteresovane obavestiti o svim poboljšanjima trim staze.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.