Izvor: Studio B, 27.Okt.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledalac pita kada će građani koji žive na Ovčanskom putu dobiti kante za smeće; misli na deo puta od Borče prema Ovči, a kaže da su svi okolni delovi Borče dobili kante.

U vezi sa pitanjem gledaoca Studija B koje se odnosi na zahtev za zamenu kontejnera za odlaganje komunalnog otpada individualnim plastičnim kantama, koje bi bile podeljene domaćinstvima u ulici Ovčanski put, odgovor smo dobili od nadležnog Sekretarijata za zaštitu životne sredine: 

Grad >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Beograd je u 2015. godini izdvojio značajna finansijska sredstva za nabavku opreme i mehanizacije za JKP „Gradska čistoća", u okviru koje je planirana i nabavka plastičnih kanti od 240 litara. Po sprovedenom postupku javne nabavke plastičnih kanti od 240 litara, koja je u toku, JKP „Gradska čistoća" će sagledati broj domaćinstava u ulici Ovčanski put, kao i potreban broj sudova za odlaganje kućnog otpada. Po isporuci kanti od dobavljača izvršiće raspodelu kanti od 240 litara, domaćinstvima u navedenoj ulici. O tačnom terminu raspodele kanti, građani će biti blagovremeno obavešteni od strane predstavnika JKP „Gradska čistoća, - kaže se u odgovoru Direkcije za upravljanje otpadom Sekretarijata za zaštitu životne sredine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.