Izvor: Studio B, 26.Sep.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Gledateljka Jelena kaže da niko ne kosi i ne održava zelenilo u naselju Stepa Stepanović. Pored toga, tvrdi da „Gradska čistoća" ne prazni redovno podzemne kontejnere

Od JKP „Zelenilo Beograd" dobili smo odgovor da naselje Stepa Stepanović nije obuhvaćeno Programom redovnog održavanja JKP „Zelenilo Beograd". Za dalje informacije o održavanju novoizgrađenog naselja građani se mogu obratiti opštini.

U Građevinskoj direkciji Srbije potvrđeno nam je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << JKP „Zelenilo Beograd" još uvek ne održava zelene površine u ovom naselju, a predavanje nadležnosti trajaće do ispunjenja svih zakonskih, urbanističkih i dr. procedura. Takođe, kažu da JKP „Gradska čistoća" redovno odnosi smeće ali, i pored njihovih napora, ponekad se dešava da kontejneri budu zatrpani otpadom kome tu nije mesto i da izgleda da su u pitanju oni sugrađani (srećom, manjina) koji ne obraćaju pažnju na oglašene termine odlaganja kabastih stvari.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.