Izvor: Studio B, 07.Sep.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Stari grad, Studentski trg - gledateljka primećuje da je na okretnici trolejbusa slivnik upao i pita kada će to biti popravljeno, jer pravi problem prilikom svake kiše, a i nije bezbedno zbog rupe.

Po prijavi sugrađana, Beokom servis je isti problem prijavio JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" još 22. maja o.g. i od JKP BVK dobio odgovor da je 26. maja upućen nalog br. 406032 Pogonu za sanaciju i rekonstrukciju kanalizacione mreže (PzSiRKM) za nivelaciju ovog slivnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << />
-Dve slike u prilogu snimljene su 25.05.2015.

Kako nam je odgovoreno iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija", ekipe za sanaciju defekata bile su angažovane na drugim, hitnijim radovima, pa je 4. septembra ponovljen nalog za sanaciju i nivelaciju slivnika na ovoj lokaciji (nalog od 26.05.).

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.