Izvor: Studio B, 30.Jul.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Voždovac, Dušanovačka pijaca - gledalac kaže da je se za parking ispred pijace do nedavno nije plaćalo.Otkad je „Parking servis" obeležio parking mesta i uvedeno plaćanje parking je prazan, a u okolnim ulicama više nema mesta za parkiranje.

Zato gledalac pita da li cena (63 dinara za sat) može da bude niža, odnosno prihvatljivija? 

- JKP „Parking servis" ne upravlja predmetnim parkingom, te tako ni ne naplaćuje parkiranje. Ukoliko se parking površina >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nalazi na parceli pijace Dušanovac kojom upravlja JKP „Gradske pijace", molimo Vas da radi potpune informacije pitanje preusmerite na ovo komunalno preduzeće, - kaže se u odgovoru JKP „Parking servis".

- Odgovor smo dobili i od JKP „Gradske pijace":

Ukoliko se radi o parkingu isped pijace „Dušanovac", JKP „Gradske pijace" ne upravljaju tim prostorom.

Ukoliko gledalac misli na pijačni plato, od oktobra meseca 2014. omogućena je prodaja iz vozila u cilju rešavanja dugogodišnjeg problema nelegalne prodaje koja se godinama odvijala u kasnim večernjim satima u neposrednoj blizini pijace „Kalenić", i svi prodavci prešli su na pijacu „Dušanovac". Cena usluge definisana je cenovnikom JKP „Gradske pijace" koji je usvojila Skupština grada Beograda i primenjuje se 01.01.2015. godine.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.