Izvor: Studio B, 30.Jul.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Mladenovac, MZ Bataševo, Bataševačka ulica - gledalac je postavio i ranije pitanje u vezi sa kanalizacijom u toj MZ i kaže da „nije zadovoljavajući". Uputio je preporučeno pismo premijeru i gradonačelniku i sada u ovoj rubrici očekuje njihov odgovor.

U vezi izgradnje kanalizacije u Bataševačkoj ulici od Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda dobili smo novi odgovor:

Izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << za 2015. godinu, planirano je da Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda sprovodi aktivnosti na izgradnji saobraćajnica sa pripadajućom infrastrukturom u okviru „Plana detaljne regulacije Bataševo", kojim je obuhvaćena i Bataševačka ulica.

U prethodnom periodu završeno je formiranje građevinskih parcela za predmetne ulice, izvršena je promena u katastarskom operatu, izvršeno je obeležavanje na terenu i izrađen je elaborat za rešavanje imovinsko-pravnih odnosa. Takođe, utvrđen je opšti interes za predmetno područje.

U toku je rešavanje imovinsko-pravnih poslova i po okončanju istih, a u skladu sa tehničkim i finansijskim mogućnostima, pristupiće se pripremi tehničke dokumentacije i izgradnji saobraćajnice sa pripadajućom infrastrukturom.

-U slučaju da je gledalac direktno uputio pitanje drugim instancama, treba i da dobije odgovor od istih instanci, pa ne vidimo način na koji bismo imali uvid u prepisku kabineta predsednika Vlade ili gradonačelnika ili formu u kojoj bismo to prenosili ili objavljivali.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Rubrika "Pet pitanja pet odgovora"

Izvor: Studio B, 31.Jul.2015, 10:06

Pre 10 dana gledalac je postavio pitanje ali nije dobio odgovor a u vezi sa noćnim prevozom kojeg nema naselje Altina...Milinko kaže da od autobusa koji ostvaruju noćni prevoz za Galeniku ili Batajnicu do Altine mora da se pešači više od 3km. ..Odgovor Direkcije za javni prevoz:..Po sticanju uslova...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.