Rouan Atkinson osmislio Mister Bina tokom studija

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouan Atkinson osmislio Mister Bina tokom studija

Iako je tumačio ulogu nespretnog Mister Bina, glumac Rouan Atkinson uopšte nije nesposobnjaković. Poznati komičar ima diplomu iz oblasti elektronskog inženjerstva, a svoj najupečatljiviji lik osmislio je upravo tokom studija.

Dok je studirao na Oksfordu 1975. godine, Rouan Atkinson se istovremeno iz hobija bavio glumom. Nastupajući po raznim klubovima, on je dobio ideju da imitira "dete u telu odraslog čoveka", kome je kasnije dao ime Mister Bin.

Po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << studija, Atkinson je shvatio da bi kao Mister Bin zapravo mogao da zaradi više novca nego kao inženjer, pa je godinama tumačio lik tog veseljaka u seriji i na filmu.

Podsetite se avantura Mister Bina:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rouan Atkinson otkrio kad je osmislio Mister Bina (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Jan.2012

Iako je tumačio ulogu nespretnog Mister Bina, glumac Rouan Atkinson uopšte nije nesposobnjaković. Poznati komičar ima diplomu iz oblasti elektronskog inženjerstva, a sada je otkrio kada je osmislio svoj prepoznatljiv lik.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.