Ronilac iz Beograda nastradao kod Žeželjevog mosta

Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2013, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronilac iz Beograda nastradao kod Žeželjevog mosta

NOVI SAD - Beživotno telo jednog ronioca iz Beograda, koji je učestvovao u radovima oko Žeželjevog mosta, izvučeno je na petrovaradinskoj strani Dunava, nedaleko od plaže Oficirac, javio je danas novosadski Radio 021.

Ronilac je sa kolegama trebalo da uradi procenu podvodnih radova kod Žeželjevog mosta. On je sa kompletnom opremom zaronio prekjuče oko 16 časova i u početku je bio u kontaktu sa ostalima, da bi u jednom momentu prestao da daje bilo kakve signale.

Kada su ga kolege izvukle na obalu, beuspešno je pokušana reanimacija, javio je 021, pozivajući se na nezvanične izvore.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.