Ronaldova povreda nije ozbiljne prirode

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova povreda nije ozbiljne prirode

Odahnuli na "Santijagu Bernabeu"! Povreda leđa Kristijana Ronalda zbog koje je zamenjen na meču Superkupa Španije protiv Atletiko Madrida nije ozbiljna, rekao je trener Reala Karlo Anćeloti.

Napustio teren zbog povrede leđa: Kristijano Ronaldo, najbolji fudbaler planete

 

"Kristijano je osetio nešto i bilo je neprijatno. On će proći sve provere i videćemo... Izgleda da nije ništa ozbiljno", rekao je Anćeloti za španske medije.

  >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Najbolji fudbaler sveta u utorak uveče je zamenjen na poluvremnu meča sa

Atletikom, a umesto njega je na teren ušao Hames Rodriges. Prvi meč Superkupa Španije završen je bez pobednika, 1:1, a revanš se igra u petak od 22.30 na stadionu Visente Kalderon.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Odahnuli u Realu: Ronaldo lakše povređen

Izvor: Vesti-online.com, 20.Avg.2014

Odahnuli na "Santijagu Bernabeu"! Povreda leđa Kristijana Ronalda zbog koje je zamenjen na meču Superkupa Španije protiv Atletiko Madrida nije ozbiljna, rekao je trener Reala Karlo Anćeloti...Napustio teren zbog povrede leđa: Kristijano Ronaldo, najbolji fudbaler planete.. .."Kristijano je osetio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.