Ronaldinju oduzet pasoš Brazila

Izvor: Danas, 14.Maj.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldinju oduzet pasoš Brazila

Vrhovni sud Brazila potvrdio je odluku nižeg suda da bivšem reprezentativcu Brazila i svojevremeno jednom od najboljih fudbalera sveta Ronaldinju i njegovom bratu Asisu Moreiri budu oduzeti pasoši. Članak Ronaldinju oduzet pasoš Brazila se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RONALDINJU ODUZET PASOŠ! Zbog kriminalnog dela legendarnom Brazilcu ZABRANJEN izlazak iz zemlje!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2019, 10:18

Vrhovni sud Brazila potvrdio je odluku nižeg suda da bivšem reprezentativcu Brazila i jednom od najboljih fudbalera svih vremena Ronaldinju bude oduzet pasoš.

Nastavak na Kurir...

SKANDAL: Ronaldinju oduzet pasoš u rodnom Brazilu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2019

Bez povlastica...Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo je u novembru prošle godine ostao bez pasoša koji mu je oduzet odlukom nižeg suda. Takođe, tada je pasoš oduzet i njegovom bratu Asisu Moreiri, a sada je tu odluku potvrdio i Vrhovni sud Brazila...Odluka je obrazložena rečima da Ronaldinjo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.